Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ardeii se spala, curata si se taie bucati mici(fidea). In tigaie se incinge uleiul si se adauga ardeii, se prajesc la foc mediu amestecand din cand in cand.
Pas 2
Cand ardeii s-au prajit, a scazut apa din ei, ii scoateti din tigaie(daca aveti 2 tigai puteti sa-i lasati).
Pas 3
In timpul in care se prajesc ardeii, curatati si taiati ceapa marunt.
Pas 4
Rosiile le spalati si le taiati cubulete.
Pas 5
In alta tigaie(sau cea in care s-au prajit ardeii), incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata si lasati sa se rumeneasca. Amestecati periodic.
Pas 6
Cand s-o rumenit ceapa adaugati rosiile si lasati la foc mediu sa se caleasca totul.
Rosiile vor lasa suc si se vor face moi.
Pas 7
Peste ceapa si rosii adaugati ardeii prajiti, lasati 5 min la foc mediu amestecand putin.
Pas 8
Bateti 2 oua in compozitia de legume.
Pas 9
Amestecati bine ouale, imediat ce le-ati batut, lasati 5 minute sa fiarba.
Potriviti de sare, stingeti focul si lasati putin sa se racoreasca.
Tocana este superba si rece, noi am mancat chiar si la micul dejun pe paine.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(3 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)