Ingrediente
●
Pasta de tomate
3 linguri
luati una mai putin concentrata, merge si un ketchup
●
Miere de albine
1 lingura
●
Mirodenii uscate(patrunjel, busuioc, etc)
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Aripioarele se spala si curata foarte bine. Le lasati sa se scurga de apa.
Pas 2
Pasta de rosii se amesteca cu mierea de albine, asa ca sa o dizolvati complet. La mine mierea a fost din aceea mai bio, putin zaharisita dar a mers foarte bine.
Pas 3
Apoi adaugati sosul de soia, mirodeniile uscate si sarea - amestecati bine.
Pas 4
Puneti aripioarele in bolul cu sos si amestecatile bine sa ajunga sosul pe toate bucatile.
Pas 5
Apoi le puneti intr-o tava de cuptor, sosul care ramane in farfurie/bol, il turnati deasupra aripioarelor.
Pas 6
Dati tava la cuptor la 180 -200 grade cam 40-50 de minute.
Pas 7
Dupa acest timp scoateti tava din cuptor, ungeti atent aripioarele cu sosul pe care il lasa in tava, va folositi de o pensula. Puneti tava inca 10 minute la cuptor.
Pas 8
Le serviti cu orice garnitura va place - la noi a fost salata de verdeturi si masline.
Pofta Buna!
Cantitate:
10 buc
(8-10 aripioare)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)