Ingrediente
●
Pasta de tomate
3 linguri
luați una mai puțin concentrată, merge și un ketchup
●
Miere de albine
1 lingura
●
Mirodenii uscate(patrunjel, busuioc, etc)
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Aripioarele se spală și curăță foarte bine. Le lăsați să se scurgă de apă.
Pas 2
Pastă de roșii se amestecă cu mierea de albine, așa ca să o dizolvați complet. La mine mierea a fost din aceea mai bio, puțin zaharisită dar a mers foarte bine.
Pas 3
Apoi adăugați sosul de soia, mirodeniile uscate și sarea - amestecați bine.
Pas 4
Puneți aripioarele în bolul cu sos și amestecați-le bine să ajungă sosul pe toate bucățile.
Pas 5
Apoi le puneți într-o tavă de cuptor, sosul care rămâne în farfurie/bol, îl turnați deasupra aripioarelor.
Pas 6
Dați tava la cuptor la 180 - 200 grade cam 40-50 de minute.
Pas 7
După acest timp scoateți tava din cuptor, ungeți atent aripioarele cu sosul pe care îl lasă în tavă, vă folosiți de o pensulă. Puneți tava încă 10 minute la cuptor.
Pas 8
Le serviți cu orice garnitură vă place - la noi a fost salată de verdețuri și măsline.
Poftă Bună!
Cantitate:
10 buc
(8-10 aripioare)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)