Ingrediente
●
Branza de vaci
500 kg
Va recomand sa luati branza mai moale, nu crupoasa.
●
Zahar
100 g
daca va place mai dulce, mai adaugati zahar
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Merele se spala, se taie in jumatati. Din fiecare jumatate se scot samburii si se face putin loc pentru branza de vaci.
Pas 2
Intr-un bol se amesteca branza cu oua, zahar, stafidele spalate si vanilia.
Pas 3
Fiecare jumatate de mar se umple cu compozitia de branza. Se pun la cuptor pana se rumeneste branza usor deasupra.
Pas 4
Dupa ce le scoateti din cuptor, le puteti unge deaspura cu dulceata preferata, pentru inca un plus de aroma si o culoare frumoasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(10 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)