Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ceapa alba
2 buc
+ 1 ceapă în supa de oase
●
Morcovi
1 buc
+ 1 morcov în supa de oase
●
Ardei gras
1 buc
+ 1 ardei în supa de oase
●
Radacina de telina
1 buc
jumătate în supa de oase, și cealaltă cubulețe în ciorbă de perișoare
●
Radacina patrunjel(albitura)
200 g
pentru supa de oase
●
Rosii cubulete din conserva
3 linguri
●
Carne tocata vita
500 g
sau carne de pui, porc
●
Orez
3 linguri
Îl fierbeți în apă și îl lăsați să se răcorească.
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Oase cu carne(vita/porc)
500 g
pentru supa de bază
●
Sare,piper
2 linguri
potriviți după gust perișoarele și ciorba
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spălați, curățați legumele - ceapă, morcov, ardei, țelină, păstârnac.
Puneți la fiert supa de oase - într-o cratiță puneți oasele, jumătate de țelină, păstârnac, morcov, ceapă, ardei - toate întregi. Când începe să fiarbă, luați spuma, faceți focul mic și lăsați 2-3 ore.
Pas 2
Tăiați subțire 1 ceapă, ardeii și îi puneți într-o cratiță de 5 l.
Pas 3
Adăugați țelina tăiată mărunt.
Pas 4
La fel faceți și cu morcovul. Eu am improvizat puțin și am pus și o bucată de praz.
Pas 5
Într-o tigaie căliți o ceapă tăiată cubulețe, adăugați roșiile mărunțite și mai lăsați 2-3 min pe foc.
Pas 6
Adăugați compoziția de ceapă cu roșii în cratiță, turnați 2-3 l de apă (sau ca ciorba de perișoare să iasă și mai delicioasă ar fi foarte bine să turnați supa de oase) și puneți la fiert.
Când începe să fiarbă, faceți focul mic și lăsați 30 min.
Pas 7
Într-o farfurie amestecați carnea tocată cu orezul fiert, ou, sare și piper negru. Puteți adăuga și verdeață preferată. Amestecați bine (cel mai bine se amestecă cu mâinile:)
Pas 8
Formați din acest amestec biluțe mici, de mărime medie și le așezați pe o farfurie sau fund stropit cu apă.
Pas 9
După ce au fiert legumele 30 min, puneți atent perișoarele, lăsați focul mare până încep să fiarbă, apoi îl dați încet și lăsați 10-15 minute pe foc.
După acest timp potriviți de borș acru și sare..
Pas 10
Tăiați pătrunjelul marunt.
Pas 11
După acele 10-15 min, puneți pătrunjelul și cimbrul în ciorbă și stingeți focul în 2-3 minute.
Lăsați 20-30 de min, înainte de servire, cratița cu ciorbă acoperită cu capac, ca să se pătrundă toate aromele.
Ciorba de perișoare este gata!
Poftă Bună!
Cantitate:
4 l
(6-7 porții)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii:
Nota:
5 (28 voturi)