Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ceapa alba
2 buc
+ 1 ceapa in supa de oase
●
Morcovi
1 buc
+ 1 morcov in supa de oase
●
Ardei gras
1 buc
+ 1 ardei in supa de oase
●
Radacina de telina
1 buc
jumatate in supa de oase, si cealalta cubulete in ciorba de perisoare
●
Radacina patrunjel(albitura)
200 g
pentru supa de oase
●
Rosii cubulete din conserva
3 linguri
●
Carne tocata vita
500 g
sau carne de pui, porc
●
Orez
3 linguri
Il fierbeti in apa si il lasati sa se racoreasca.
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Cimbru uscat
1 lingurita
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Oase cu carne(vita/porc)
500 g
pentru supa de baza
●
Sare,piper
2 linguri
potriviti dupa gust perisoarele si ciorba
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati, curatati legumele - ceapa, morcov, ardei, telina, pastarnac.
Puneti la fiert supa de oase - intr-o cratita puneti oasele, jumatate de telina, pastarnac, morcov, ceapa, ardei - toate intregi. Cand incepe sa fiarba, luati spuma, faceti focul mic si lasati 2-3 ore.
Pas 2
Taiati subtire 1 ceapa, ardeii si ii puneti intr-o cratita de 5 l.
Pas 3
Adaugati telina taiata marunt.
Pas 4
La fel faceti si cu morcovul. Eu am improvizat putin si am pus si o bucata de praz.
Pas 5
Intr-o tigaie caliti o ceapa taiata cubulete, adaugati rosiile maruntite si mai lasati 2-3 min pe foc.
Pas 6
Adaugati compozitia de ceapa cu rosii in cratita, turnati 2-3 l de apa(sau ca ciorba de perisoare sa iasa si mai delicioasa ar fi f.bine sa turnati supa de oase) si puneti la fiert.
Cand incepe sa fiarba, faceti focul mic si lasati 30 min.
Pas 7
Intr-o farfurie amestecati carnea tocata cu orezul fiert,ou, sare si piper negru. Puteti adauga si verdeata preferata. Amestecati bine(cel mai bine se amesteca cu mainile:)
Pas 8
Formati din acest amestec bilute mici, de marime medie si le asezati pe o farfurie sau fund stropit cu apa.
Pas 9
Dupa ce au fiert legumele 30 min, puneti atent perisoarele, lasati focul mare pana incep sa fiarba, apoi il dati incet si lasati 10-15 minute pe foc.
Dupa acest timp potriviti de bors acru si sare..
Pas 10
Taiati patrunjelul marunt.
Pas 11
Dupa acele 10-15 min, puneti patrunjelul si cimbrul in ciorba si stingeti focul in 2-3 minute.
Lasati 20-30 de min, inainte de servire, cratita cu ciorba acoperita cu capac, ca sa se patrunda toate aromele.
Ciorba de perisoare este gata!
Pofta Buna!
Cantitate:
4 l
(6-7 portii)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii:
Nota:
5 (27 voturi)