Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Esenta de vanilie
1 buc
●
Faina alba calitate superioara
150 g
●
Smantana
200 g
optional - pt servire, la fel puteti sa le serviti si cu gem sau numai zahar pudra
●
Ulei de floarea soarelui
500 ml
pt prajire
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol bateti putin oul, cu telul sau furculita.
Pas 2
Adaugati iaurtul, amestecati bine.
Pas 3
Urmeaza zaharul, vanilia, praful de copt si faina - amestecati bine toata compozitia.
Pas 4
Va iesi un aluat mai lichid, ca o smantana, pe care s-o luati cu lingura.
Pas 5
Incingeti mai mult ulei intr-o tigaie - luati cate putin din aluat cu o lingurita, cu degetul le impingeti in ulei.
Aveti grija ca se fac foarte repede.
Pas 6
Le rumeniti bine pe toate partile.
Pas 7
Pe parcurs le scoateti pe o farfurie asternuta cu servetele - sa absoarba uleiul in plus.
Pas 8
Si gata, le serviti calde cu smantana si niste gem sau dulceata - noi am mancat cu Gem de caise.
Pas 9
Bune, bune....
Pofta Buna!
Cantitate:
15 buc
(depinde cat de mari le faceti)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (20 voturi)