Ingrediente
●
Rosii uscate in ulei de masline
2 buc
2 jumatati
●
Sare
0.5 lingurite
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele se coc bine - la aragaz, cuptor, grill sau pe o tigaie/tava mai veche.
Apoi le curatati si lasati sa se scurga bine intr-o sita.
Pas 2
Si avand rosiile gata(depozitate in frigider sau camara sau cumparate) facem salata. Nu uitati si de ceapa.
Pas 3
Intr-un mixer/blender se pun vinetele si feliile de rosii uscate.
Pas 4
Le pasati bine sa fie o pasta uniforma.
Pas 5
Si sa va arat cum am taiat ceapa marunt in 3 secunde - am pus bucatile de ceapa in turbochef.
Pas 6
Am pus capacul si am tras de cateva ori de manerul alb cu sfoara.
Pas 7
Si uitati ce frumos s-a maruntit - perfect pt salata.
Pas 8
Se pun vinetele si ceapa intr-un bol, se amesteca bine si se potriveste de sare.
Pas 9
Si gata, ornati salata cu felii de rosii si putin ulei aromat in care au stat rosiile.
Pofta Buna!
PS. Turbocheful costa 197 lei sau se primeste gratuit la inscrierea ca distribuitor - puteti vedea aici si o prezentare video cu ce se mai poate face si utilizarea corecta - http://www.youtube.com/watch?v=UwwLwOPw5ZA&feature=related.
Pentru comenzi si informatii o contactati pe Dna Elena Raducu - [email protected]
Cantitate:
500 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)