Ingrediente
●
Zahar
6 linguri
3 linguri pentru aluat si 3 pt umplutura
●
Praf de copt
0.5 lingurite
●
Oua
1 buc
pentru umplutura de branza
●
Smantana dulce 32%(dorna/milli)
50 ml
daca aveti branza mai lichida nu puneti smantana - sau eu am pus lapte condensat
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol mai mare se pregateste amestecul de branza cu 1 ou, 3 linguri de zahar, 500g branza, smantana dulce si vanilie.
Pas 2
Blendati bine amestecul ca sa nu fie branza crupoasa si uscata.
Pas 3
In alt bol preparam aluatul:
- se separa albusurile de galbenusuri;
Pas 4
Albusurile se bat spuma tare.
Pas 5
Apoi se bat galbenusurile spuma cu cele 3 linguri de zahar.
Pas 6
Adaugati faina, cacao si praful de copt - mixati bine compozitia.
Pas 7
Adaugati albusurile batute spuma si fiindca diferenta de textura este cam mare nu merge sa amestecati cu paleta ca sa se uniformizeze.
Pas 8
Deci am luat telul si mixand am facut aluatul uniform, a iesit foarte bine, fara grija :)
Pas 9
Pe o tava de cuptor se intinde hartia de copt, puneti un strat uniform de branza si o acoperiti cu aluatul de ciocolata, la fel uniformizat si intins bine.
Pas 10
Lasati tava la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru 15-20 de minute.
Pas 11
Rasturnati aluatul pe un prosop de bucatarie si scoatem hartia de copt.
Pas 12
Se ruleaza strans si se lasa la racorit.
Pas 13
Se taie bine si calda si rece, optional puteti sa puneti si niste glazura deasupra.
Pas 14
Merge pudrata si cu zahar, oricum va delecta orice gust chiar si cel mai mofturos.
Pas 15
Cea mai buna dovada - fuge la copii in gurita, plus in fiecare manuta cate o felie :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(7-8 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (21 voturi)