Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
200 ml
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Sare,piper
0.5 lingurite
●
Ciuperci conservate
100 g
scurse bine de apa
●
Ulei de floarea soarelui
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mai intai amestecati ingredientele uscate intr-un bol, plus cascavalul dat prin razatoare marunta.
Pas 2
In alt bol amestecati laptele, oul, ciupercile taiate marunt si uleiul.
Pas 3
Adaugati amestecul lichid la cel cu ingredientele uscate si amestecati totul bine cu un tel sa nu fie cocoloase.
Pas 4
Umpleti formele de briose(eventual din silicon) cam la 2/3 din inaltime.
Pas 5
Puneti tava la cuptor preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute, pana se rumenesc frumos.
Pas 6
Sunt bune si calde si reci, chiar va recomand si ca aperitiv festiv si ca o delectare rapida in familie.
Daca va intereseaza formele de briose o puteti contacta pe Dna Elena Raducu pentru informatii si preturi:
[email protected], 0723590128
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(10-12 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
4 (4 voturi)