Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Lapte batut/iaurt/chefir
250 ml
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
stins cu otet sau suc de lamaie, sau 1 pliculet de praf de copt
●
Esenta de vanilie
1 buc
●
Faina alba calitate superioara
300 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti toate ingredientele pentru chec.
Pas 2
Intr-o cratita mica, la foc mic topiti untul sau margarina.
Pas 3
Intr-un bol mai mare bateti ouale cu zahar, sa se faca spuma.
Pas 4
Apoi adaugati laptele batut, amestecati bine. Adaugati untul topit, vanilia si bicarbonatul stins, ametecati bine.
In caz ca folositi praf de copt, il puneti in faina, amestecati si dupa aceasta le adaugati impreuna.
Pas 5
Adaugati faina, amestecati bine cu telul sa nu fie cocoloase. Aluatul trebuie sa fie ca o smantana mai groasa, daca mai este nevoie adaugati inca o jumatate de pahar de faina.
Pas 6
In 2 forme de chec puneti hartie de copt.
Pas 7
Distribuiti uniform aluatul in ambele forme.
Pas 8
Puneti tavile la cuptor la foc mediu, lasati sa se rumeneasca bine si le scoateti.
Pas 9
Lasati checul sa se racoreasca bine cateva ore, iar cat este cald il presarati cu zahar pudra/ciocolata...etc.
Pas 10
Daca il taiati cand este fierbinte, checul va fi mai cleios, asa ca aveti rabdare sa se raceasca. Sunt sigura ca aceasta va fi recompensata de gustul delicios a checului :)
Pofta Buna!
Cantitate:
2 buc
(2 checuri mici)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (28 voturi)