Ingrediente
●
Carne
500 g
puteti folosi orice tip de carne preferata
●
Ulei de floarea soarelui
100 g
●
Piper negru
0.5 lingurite
●
Boia de ardei rosu dulce
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati medii.
Pas 2
Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu putin piper, boia, chimen. Se adauga ceapa taiata fidea.
Se amesteca si se preseaz totul bine cu mainile.
Pas 3
Se amesteca carnea cu cartofii, se adauga ulei si se amesteca totul foarte bine. Sare si bulion de rosii nu se pune, ca sa nu se intareasca cartofii.
O tava de cuptor adanca se asterne cu folie de aluminiu astfel ca sa ramana margini mari la folie.Se pun cartofii in tava.
Pas 4
Se acopera bine cartofii cu folie si se pun la cuptor.
Pas 5
Se tin la cuptor aproximativ 1 ora si jumate sau 2 ore, in functie de cuptor.
Dupa o ora jumate periodic verificati sa fie cartofii copti. Cand sunt gata, deschideti folia, sarati cartofii si ii serviti cu orice salata sau muraturi preferate.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)