Semipreparate
●
200 ml
cantitatea de maioneza se regleaza dupa gust
Ingrediente
●
Porumb conservat
1 buc
o conserva
●
Piept de pui
1 buc
un piept de pui
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol bateti 5 oua, adaugati laptele si putina sare.
Pas 2
Bateti bine cu o furculita sau telul, ca pentru omleta.
Pas 3
Intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa turnati cate un polonic de omleta, ca la clatite.
Pas 4
Prajiti pe ambele parti, sa fie usor rumene.
Pas 5
Vor iesi cam 4-5 omlete, le puneti in farfurie si lasati sa se racoreasca putin.
Pas 6
In timpul cat prajiti omleta, puneti la fiert pieptul de pui. Lasati sa fiarba 30-40 de min.
Il racoriti putin dupa.
Pas 7
Taiati marunt pieptul de pui si il puneti intr-un bol de salata.
Pas 8
Omleta o taiati fidea marunta, adaugati la pieptul de pui.
Pas 9
Peste omleta adaugati porumbul din conserva.
Pas 10
Ceapa se taie marunt, se adauga peste restul ingredientelor. Turnati maioneza, la inceput mai putin, apoi dupa ce amestecati mai vedeti.
Pas 11
Se amesteca bine salata, se potriveste de sare si maioneza.
Pas 12
Se orneaza dupa preferinta, se poate servi atat imediat cat si cand este necesar.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)