Semipreparate
●
600 g
adică 1 porție, din care se fac 2 pizza
Ingrediente
●
Tofu natur
200 g
sau cașcaval de post
●
Ciuperci conservate
200 g
●
Bulion / pastă de roșii
3 linguri
sau un sos de pizza preferat, pe bază de roșii
●
Mirodenii pizza
1 lingurita
este bun aici oregano și busuiocul
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Până aluatul crește pregătiți ingredientele pentru topping.
Tăiați ardeiul, măslinele, etc.
Ceapa o tăiați mediu și o căliți în puțin ulei.
Pas 3
Când ceapa începe ușor să se rumenească adăugați ciupercile tăiate, scurse bine de apă. Amestecați, lăsați 5 minute să se călească împreună, apoi potriviți de sare și piper, și stingeți focul.
Pas 4
Aluatul se lucrează puțin, se împarte în 2 bucăți și fiecare se întinde în tava de pizza unsă cu puțin ulei.
Pas 5
Ungeți suprafața aluatului cu sos de roșii, presărați oregano, busuioc și eventual usturoi uscat - sau orice combinație de mirodenii preferați.
Pas 6
Peste sos presărați tofu dat prin răzătoare.
Pas 7
Apoi puneți ciupercile călite.
Pas 8
Și ardeiul tăiat cu măsline.
Pas 9
Puneți pizza la cuptor preîncălzit la 200 grade pentru 30-40 de minute.
După ce se scoate din cuptor o mai lăsați 5-10 minute în tavă, să se pătrundă, apoi serviți cu un ketchup de calitate.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 buc
(2 pizza)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: