Ingrediente
●
Fasole fiarta
500 g
de preferat maro sau pestrita
●
Nuca taiata marunt
100 g
●
Ulei de floarea soarelui
100 g
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fasolea se pune la inmuiat din timp, apoi se fierbe pana este moale, dar nici chiar terci.
O scurgeti de apa in care a fiert.
Pas 2
Ceapa o taiati cubulete mici si caliti in ulei pana se rumeneste frumos.
Pas 3
Intr-un bol mai adanc puneti ceapa calita, nucile maruntite(o parte din nuci eu le-am macinat bine si altele le-am taiat marunt).
Pas 4
Adaugati fasolea, amestecati.
Pas 5
Potriviti de sare si piper, daca vi se pare uscata puteti adauga inca putin ulei.
Pas 6
Si gata, serviti cu ceva muraturi, la mine au fost castraveti in otet.....
Pofta Buna!
Cantitate:
600 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)