Ingrediente
●
Frunze de spanac
500 g
Atat avea la greutate legatura de spanac din piata.
●
Frunze de stevie
1 buc
adica 1 legatura
●
Frunze de loboda
1 buc
1 legatura
●
Ridiche rosie
1 buc
1 legatura
●
Ceapa verde
3 buc
3 fire de ceapa
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
●
Branza telemea
200 g
sau branza tofu in varianta de post
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Alegeti frunzele de spanac si la spalati bine sub jet de apa - apoi le lasati sa se scurga.
Pas 2
La fel procedati cu frunzele de stevie, loboda, salata verde, ridichea si ceapa verde.
Pas 3
Intr-un bol mai adanc de salata rupeti bucati mari de frunze de spanac.
Pas 4
Apoi rupeti loboda si stevia(de la stevie puneti doar partile laterale a frunzei, fara cotor).
Pas 5
Urmeaza frunzele de salata, ridichea taiata rondele subtiri.
Pas 6
Taiati ceapa verde marunt, adaugati sarea, zaharul, otetul, oregano si uleiul. Daca faceti o cantitate mare de salata, folositi aceste cantitati - daca faceti mai putin, atunci reglati dupa gust fiecare componenta.
Pas 7
Amestecati bine salata cu 2 furculite, gustati, reglati de sare, zahar, otet(daca este nevoie).
Se serveste infrumusetata cu bucatele de branza telemea(branza moale nu maturata) sau branza tofu(in caz ca tineti post).
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(3-4 portii sanatoase)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)