Ingrediente
●
Carne de pui
300 g
Preferabil piept de pui
●
Ciuperci conservate
250 g
O cutie de ciuperci
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele pentru salata - Fierbeti carnea o jumatate de ora si ouale sa fie tari.
Curatati o ceapa si usturoiul.
Pas 2
Caliti putin ceapa si adaugati ciupercile conservate, scurse de apa - mai caliti la foc mediu 5 min.
Adaugati putina sare si piper, dupa gust.
Pas 3
Pe o farfurie plata aranjati straturile de salata. Primul strat va fi carnea fiarta maruntita bine.
Pas 4
Pisati usturoiul si il distribuiti uniform peste carnea fiarta.
Pas 5
Ungeti cu maioneza stratul de carne si usturoi.
Pas 6
Apoi distribuiti uniform stratul de ciuperci cu ceapa, ungeti cu maioneza.
Pas 7
Peste ciuperci dati prin razatoare albusul de ou fiert, distribuiti uniform si ungeti cu maioneza.
Pas 8
Ultimul strat va fi cascavalul ras, il dat i prin razatoare uniform pe toata suprafata salatei.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6-7 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)