Ingrediente
●
Carne de pui
300 g
Preferabil piept de pui
●
Ciuperci conservate
250 g
O cutie de ciuperci
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele pentru salată - Fierbeți carnea o jumătate de oră și ouăle să fie tari.
Curațați o ceapă și usturoiul.
Pas 2
Căliți puțin ceapa și adăugați ciupercile conservate, scurse de apă - mai căliți la foc mediu 5 min.
Adăugați puțină sare și piper, după gust.
Pas 3
Pe o farfurie plată aranjați straturile de salată. Primul strat va fi carnea fiartă mărunțită bine.
Pas 4
Pisați usturoiul și îl distribuiți uniform peste carnea fiartă.
Pas 5
Ungeți cu maioneză stratul de carne și usturoi.
Pas 6
Apoi distribuiți uniform stratul de ciuperci cu ceapă, ungeți cu maioneză.
Pas 7
Peste ciuperci dați prin răzătoare albușul de ou fiert, distribuiți uniform și ungeți cu maioneză.
Pas 8
Ultimul strat va fi cașcavalul ras, îl dați prin răzătoare uniform pe toată suprafața salatei.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(6-7 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)