Pate de naut cu ton

Pate de naut cu ton

Imi place f.mult tonul conservat, il pot manca ca atare, pe paine sau in salate. Cum am vazut aceasta reteta imediat am si pus-o in practica, este simpla, naut fiert am avut congelat(am fiert mai mult o data si o parte l-am congelat, s-a pastrat perfect) sau folositi conservat in apa, ca in reteta de Hummus.

Si inca o utilizare a rosiilor uscate in ulei, ca tot este sezon nu uitati sa le faceti, sigur o sa va prinda bine tot anul. Daca nu aveti rosii uscate, puteti pune 1 lingurita de sos de rosii sau lasati fara ele.

Ingrediente

Naut fiert
400 g
Ton in ulei de masline la conserva
1 buc
conserva de 160g - aproximativ
Rosii uscate in ulei de masline
6 buc
Ulei de masline extravirgin
4 linguri
Usturoi
1 buc
1 catel
Masline fara samburi
1 linguri
Lamaie
0.5 buc
sucul de la ea
Patrunjel verde
6 buc
6 fire
Sare,piper
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Puneti toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, sau le mixati cu un blender vertical.

Si pasati bine pana la cat de marunt vreti sa fie pate-ul. Mai potriviti de lamaie, sare si piper.

2

Il puneti intr-un bol, nivelati si lasati la frigider 1-2 ore.

Si gata, serviti ca aperitiv sau dimineata pe paine, oricum este f.aromat si delicios.

Pofta Buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 700 grame (7-8 portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !