Ingrediente
●
File de somon afumat
200 g
luati bucata intreaga, nu feliat
●
Ardei gras galben
1 buc
●
Castravete verde
1 buc
sau ardei verde
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Asa arata bucata mea de somon afumat, am facut din ea un platou mare cu rulouri si mi-a mai ramas putin.
Pas 2
Am taiat felii foarte subtiri de somon, aveti grija sa aveti un cutit bine ascutit aici.
Pas 3
Numarati cate felii de peste v-au iesit, dublati numarul si stiti mai departe cate felii de legume sa faceti.
Ardeii si castravetele le taiati bastonase foarte fine si subtiri, mai mult din coaja.
Pas 4
Luati o felie de peste, puneti cate o felie de ardei si castravete - sa fie 3 culori si rulati.
Pentru primele rulouri am luat felia intreaga de peste, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeti ca am taiat feliile in jumate si am facut rulouri mai subitiri si mai finutze.
Pas 5
Deci vedeti, taiate feliile in jumate si repetati procedura de mai sus.
Puteti sa le faceti cum va plac, mai groase sau mai subtiri.
Pas 7
Aranjati-le pe un platou, ornati cu putina verdeata si gata - aveti un aperitiv frumos, deosebit si gustos.
Pofta Buna!
Cantitate:
300 g
(15-20 bucati)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)