Rulouri de somon cu legume

Rulouri de somon cu legume

Arata frumos si colorat pe masa festiva si sunt la fel de bune - toata chestia este sa luati o bucata de somon afumat calitativ. Acum se gaseste la orice hypermaket asa ca va sugerez sa incercati sa mai diversificati masa de sarbatoare si cu aceste rulouri.

Ingrediente

File de somon afumat
200 g
luati bucata intreaga, nu feliat
Ardei gras rosu
1 buc
Ardei gras galben
1 buc
Castravete verde
1 buc
sau ardei verde

Pasi de urmat

Pas 1

Asa arata bucata mea de somon afumat, am facut din ea un platou mare cu rulouri si mi-a mai ramas putin.

Rulouri de somon cu legume - Pas 1
Pas 2

Am taiat felii foarte subtiri de somon, aveti grija sa aveti un cutit bine ascutit aici.

Rulouri de somon cu legume - Pas 2
Pas 3

Numarati cate felii de peste v-au iesit, dublati numarul si stiti mai departe cate felii de legume sa faceti.

Ardeii si castravetele le taiati bastonase foarte fine si subtiri, mai mult din coaja.

Rulouri de somon cu legume - Pas 3
Pas 4

Luati o felie de peste, puneti cate o felie de ardei si castravete - sa fie 3 culori si rulati.

Pentru primele  rulouri am luat felia intreaga de peste, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeti ca am taiat feliile in jumate si am facut rulouri mai subitiri si mai finutze.

Rulouri de somon cu legume - Pas 4
Pas 5

Deci vedeti, taiate feliile in jumate si repetati procedura de mai sus.

Puteti sa le faceti cum va plac, mai groase sau mai subtiri.

Rulouri de somon cu legume - Pas 5
Pas 6

Rulati frumos.

Rulouri de somon cu legume - Pas 6
Pas 7

Aranjati-le pe un platou, ornati cu putina verdeata si gata - aveti un aperitiv frumos, deosebit si gustos.

Pofta Buna!

Rulouri de somon cu legume - Pas 7

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 300 g (15-20 bucati)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Data publicarii:
Nota: 5 (3 voturi)

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 10

DoinaCotoman308
Doina Cotoman (DoinaCotoman308) 23 Dec 2018, 10:01

Super receta Lena dar asteptam de la tine cea mai faimoasa receta din peste Sushi😍😍😍

Adrian M
Adrian (Adrian M) 19 Mar 2015, 12:10

Anul trecut, de ziua fetitei mele, am incercat si am reusit cu succes sa prepar cateva din aperitivele de pe site-ul tau. Au fost deosebit de frumoase si gustoase si apreciate. Anul acesta voi incerca sa surprind din nou cu cateva retete de la tine. Poza este de la petrecerea de anul trecut. Multumesc din suflet pentru inspiratie si pentru retetele explicate in detaliu. Sa auzim de bine!   

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
DorinaB
DorinaB 08 Nov 2014, 23:36

Si poza

Poza mea pentru reteta:
DorinaB
DorinaB 08 Nov 2014, 23:35

Avusem 2 zile de nastere, a fratelui si a sotului, si mi-am delectat oaspetii cu acest aperitiv, nu am gasit somon itreg si am luat feliat, mi-a reusit si asa!!!!!!!!!! Rezultatul e neasteptat de frumos...si delios!

Katrin
Katrin 03 Sep 2013, 12:07

Ce frumusete! Cu efect garantat. Poate fac si eu sambata de ziua mea 

gabrryela
Gabriela Chiriac (gabrryela) 19 Apr 2012, 09:41

felicitari pentru acest aperitiv, am facut si eu de paste, frumos si bun 

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Cri Elena
Cristina Elena (Cri Elena) 09 Apr 2012, 09:22

Foarte interesant si de efect pt masa festiva! Bravo Lena!

irina1006
irina1006 04 Apr 2012, 17:56

Merita de incercat, ceva deosebit!1 Merci .

Nota mea pentru reteta:
ira
ira 04 Apr 2012, 14:36

Ce usor si frumos :) O sa incerc si eu. Merci

Natali
Natali 04 Apr 2012, 08:09

Super idee, cred ca am sa fac de Paste!

Arata toate comentariile