Rulouri de somon cu legume

Rulouri de somon cu legume

Arată frumos și colorat pe masa festivă și sunt la fel de bune - toată chestia este să luați o bucată de somon afumat calitativ. Acum se găsește la orice hypermarket așa că vă sugerez să încercați să mai diversificați masa de sărbătoare și cu aceste rulouri.

Ingrediente

File de somon afumat
200 g
luați bucata întreagă, nu feliat
Ardei gras roșu
1 buc
   
Ardei gras galben
1 buc
   
Castravete verde
1 buc
sau ardei verde

Pași de urmat

Pas 1

Așa arată bucata mea de somon afumat, am făcut din ea un platou mare cu rulouri și mi-a mai rămas puțin.

Rulouri de somon cu legume - Pas 1
Pas 2

Am tăiat felii foarte subțiri de somon, aveți grijă să aveți un cuțit bine ascuțit aici.

Rulouri de somon cu legume - Pas 2
Pas 3

Numărați câte felii de pește v-au ieșit, dublați numărul și știți mai departe câte felii de legume să faceți.

Ardeii și castravetele le tăiați bastonașe foarte fine și subțiri, mai mult din coajă.

Rulouri de somon cu legume - Pas 3
Pas 4

Luați o felie de pește, puneți câte o felie de ardei și castravete - să fie 3 culori și rulați.

Pentru primele rulouri am luat felia întreagă de pește, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeți că am tăiat feliile în jumate și am făcut rulouri mai subțiri și mai finuțe.

Rulouri de somon cu legume - Pas 4
Pas 5

Deci vedeți, tăiate feliile în jumate și repetați procedura de mai sus.

Puteți să le faceți cum vă plac, mai groase sau mai subțiri.

Rulouri de somon cu legume - Pas 5
Pas 6

Rulați frumos.

Rulouri de somon cu legume - Pas 6
Pas 7

Aranjați-le pe un platou, ornați cu puțină verdeață și gata - aveți un aperitiv frumos, deosebit și gustos.

Poftă Bună!

Rulouri de somon cu legume - Pas 7

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 300 g (15-20 bucăți)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Data publicării:
Notă: 5 (3 voturi)

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 10

DoinaCotoman308
Doina Cotoman (DoinaCotoman308) 23 Dec 2018, 10:01

Super receta Lena dar asteptam de la tine cea mai faimoasa receta din peste Sushi😍😍😍

Adrian M
Adrian (Adrian M) 19 Mar 2015, 12:10

Anul trecut, de ziua fetitei mele, am incercat si am reusit cu succes sa prepar cateva din aperitivele de pe site-ul tau. Au fost deosebit de frumoase si gustoase si apreciate. Anul acesta voi incerca sa surprind din nou cu cateva retete de la tine. Poza este de la petrecerea de anul trecut. Multumesc din suflet pentru inspiratie si pentru retetele explicate in detaliu. Sa auzim de bine!   

Poza mea pentru rețetă:
Nota mea pentru rețetă:
DorinaB
DorinaB 08 Nov 2014, 23:36

Si poza

Poza mea pentru rețetă:
DorinaB
DorinaB 08 Nov 2014, 23:35

Avusem 2 zile de nastere, a fratelui si a sotului, si mi-am delectat oaspetii cu acest aperitiv, nu am gasit somon itreg si am luat feliat, mi-a reusit si asa!!!!!!!!!! Rezultatul e neasteptat de frumos...si delios!

Katrin
Katrin 03 Sep 2013, 12:07

Ce frumusete! Cu efect garantat. Poate fac si eu sambata de ziua mea 

gabrryela
Gabriela Chiriac (gabrryela) 19 Apr 2012, 09:41

felicitari pentru acest aperitiv, am facut si eu de paste, frumos si bun 

Poza mea pentru rețetă:
Nota mea pentru rețetă:
Cri Elena
Cristina Elena (Cri Elena) 09 Apr 2012, 09:22

Foarte interesant si de efect pt masa festiva! Bravo Lena!

irina1006
irina1006 04 Apr 2012, 17:56

Merita de incercat, ceva deosebit!1 Merci .

Nota mea pentru rețetă:
ira
ira 04 Apr 2012, 14:36

Ce usor si frumos :) O sa incerc si eu. Merci

Natali
Natali 04 Apr 2012, 08:09

Super idee, cred ca am sa fac de Paste!

Arată toate comentariile