Ingrediente
●
File de somon afumat
200 g
luați bucata întreagă, nu feliat
●
Ardei gras galben
1 buc
●
Castravete verde
1 buc
sau ardei verde
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Așa arată bucata mea de somon afumat, am făcut din ea un platou mare cu rulouri și mi-a mai rămas puțin.
Pas 2
Am tăiat felii foarte subțiri de somon, aveți grijă să aveți un cuțit bine ascuțit aici.
Pas 3
Numărați câte felii de pește v-au ieșit, dublați numărul și știți mai departe câte felii de legume să faceți.
Ardeii și castravetele le tăiați bastonașe foarte fine și subțiri, mai mult din coajă.
Pas 4
Luați o felie de pește, puneți câte o felie de ardei și castravete - să fie 3 culori și rulați.
Pentru primele rulouri am luat felia întreagă de pește, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeți că am tăiat feliile în jumate și am făcut rulouri mai subțiri și mai finuțe.
Pas 5
Deci vedeți, tăiate feliile în jumate și repetați procedura de mai sus.
Puteți să le faceți cum vă plac, mai groase sau mai subțiri.
Pas 7
Aranjați-le pe un platou, ornați cu puțină verdeață și gata - aveți un aperitiv frumos, deosebit și gustos.
Poftă Bună!
Cantitate:
300 g
(15-20 bucăți)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)