Ingrediente
●
Vin rosu demidulce
450 ml
exista si sampanie rosie demidulce - este perfecta pentru sangria
●
Scortisoara
0.5 lingurite
optional
●
Apa minerala
1 pahar
pentru a o face putin acidulata
●
Fructe asortate
0.5 pahare
aici am pus mere si capsuni - dar merge orice va place
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Turnati vinul intr-un bol sau cratita.
Pas 2
Stoarceti sucul din protocale si lamaie.
Pas 3
Il turnati in bolul cu vin si amestecati.
Pas 4
Adaugati cateva coji de lamaie si portocale taiate bucati mici, scortisoara.
Pas 5
Si alte fructe taiate bucati mici.
Pas 6
Acoperiti bolul cu capac si il puneti la frigider pentru minim 4 ore.
Pas 7
Inainte de servire adaugati putina apa minerala pentru a fi un pic mai acidulata.
Aveti grija ca bautura trebuie servita destul de repede, nu trebuie lasata pe a 2-a zi - daca va ramane ceva din ea, mai bine scoateti fructele si o pastrati intr-o sticla.
Pas 8
In sticla se pastreaza maxim 3 zile la frigider.
O serviti rece cu bucati de fructe in pahar.
Pofta Buna!
Cantitate:
1500 ml
(7-8 portii)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: