Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Prosecco italian
100 ml
sau alt vin alb spumant preferat si sa fie rece de la frigider
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Incepem prin a pregati repede piureul de capsuni.
Pregatiti/spalati capsunile, sa aveti la indemana zaharul si zeama de lamaie.
Pas 2
Punem in blender capsunile, zaharul si 1-2 linguri zeama de lamaie.
Pas 3
Mixam bine pana obtinem un piure frumos si fin.
Pas 4
Turnam aproximativ 50ml de piure intr-un pahar de sampanie.
Pas 5
Turnam in cateva reprize(face spuma mare) acelasi volum de vin alb spumant.
Pas 6
Amestecam bine de fiecare data.
Pas 7
Serviti imediat pana nu se lasa complet spuma.
Pentru a fi mai rapizi si pe faza, recomand sa faceti piureul de capsuni cu 1-2 ore inainte de servire si da, nu uitati sa tineti vinul la rece :)
Pofta Buna!
Cantitate:
200 ml
(2 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: