Cocktail Rossini Reteta VIDEO

Cocktail Rossini

Nu stiu ce am dat-o eu in retete de cocktail-uri dar au inceput sa ne placa si tot suntem curiosi de arome si gusturi noi, simple, frumoase. Acest coktail Rossini este fratele lui Bellini, acelasi vin alb spumant(Prosecco), dar de data asta amestecat cu piure de capsuni. Este o bautura frumoasa, eleganta si perfecta mai ales pentru gusturile femeilor. Asa ca dragi soti, prieteni si amanti, nu ezitati sa le faceti surprize femeilor din viata voastra!

Ingrediente

Capsuni
200 g
Lamaie
0.5 buc
Zahar
1 lingura
Prosecco italian
100 ml
sau alt vin alb spumant preferat si sa fie rece de la frigider

Pasi de urmat

Pas 1

Incepem prin a pregati repede piureul de capsuni.

Pregatiti/spalati capsunile, sa aveti la indemana zaharul si zeama de lamaie.

Cocktail Rossini - Pas 1
Pas 2

Punem in blender capsunile, zaharul si 1-2 linguri zeama de lamaie.

Cocktail Rossini - Pas 2
Pas 3

Mixam bine pana obtinem un piure frumos si fin.

Cocktail Rossini - Pas 3
Pas 4

Turnam aproximativ 50ml de piure intr-un pahar de sampanie.

Cocktail Rossini - Pas 4
Pas 5

Turnam in cateva reprize(face spuma mare) acelasi volum de vin alb spumant.

Cocktail Rossini - Pas 5
Pas 6

Amestecam bine de fiecare data.

Cocktail Rossini - Pas 6
Pas 7

Serviti imediat pana nu se lasa complet spuma.

Pentru a fi mai rapizi si pe faza, recomand sa faceti piureul de capsuni cu 1-2 ore inainte de servire si da, nu uitati sa tineti vinul la rece :)

Pofta Buna!

Cocktail Rossini - Pas 7

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 200 ml (2 portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 10 min
Data publicarii:

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !