Ingrediente
●
Unt
200 g
să fie moale, la temperatura camerei
●
Făină albă calitate superioară
320 g
●
Esență de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Înt-un bol se bat bine cu mixerul untul moale și zahărul pudră.
Adăugați albușurile de ou și mixați.
Pas 2
Urmează esența de vanilie și făina - amestecați bine, este bine și cu mixerul, să fie o compoziție mai uniformă.
Pas 3
Va ieși un aluat mai moale, bun de trecut printr-un poș de ornat.
Pas 4
Puneți aluatul în poș (de preferat cu un dui mai mare) și ușor formați floricele într-o tavă teflonată de cuptor.
Pas 5
Faceți adâncituri cu degetul în mijlocul fiecărui biscuite.
Pas 6
Puneți câte puțin gem în aceste adâncituri.
Pas 7
Coaceți biscuiții în cuptor preîncălzit la 200 de grade - 10-15 minute. Aveți grijă să nu se rumenească prea tare, doar să fie ușor rumeni pe margini.
Pas 8
Lăsați să se răcorească și serviți cu mare plăcere :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(25)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)