Ingrediente
●
Jambon de porc
2 buc
FELII
●
Mazăre boabe
100 g
DE CARE AVEȚI
●
Orez basmati
1 buc
SĂCULEȚ INDIVIDUAL
●
Ulei
3 linguri
DIN OCHI, UN FIR
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
OREZUL SE PUNE LA FIERT ÎNTR-UN VOLUM MARE DE APĂ CU SARE DUPĂ INSTRUCȚIUNILE DE PE PACHET.
Pas 3
DIN CELE 2 OUĂ SE FACE O OMLETĂ CARE SE LASĂ LA RĂCIT
Pas 4
JAMBONUL SE TAIE CUBULEȚE, PĂTRĂȚELE ȘI SE PUNE ÎNTR-O TIGAIE LA CĂLIT PUȚIN ÎN ULEI
Pas 5
DUPĂ CE SE CĂLEȘTE PUȚIN JAMBONUL, ADĂUGAȚI MAZĂREA, AMESTECAȚI ȘI MAI LĂSAȚI UN MINUT, APOI STINGEȚI FOCUL
Pas 6
OMLETA O TĂIAȚI CUBULEȚE ȘI O PUNEȚI ÎNTR-UN BOL ÎNCĂPĂTOR
Pas 7
ADĂUGAȚI MAZĂREA ȘI JAMBONUL
Pas 8
DUPĂ CE A FIERT, SCURGEȚI BINE OREZUL
Pas 9
ȘI ÎL ADĂUGAȚI ȘI PE EL ÎN BOL ȘI AMESTECAȚI BINE
Pas 10
PUNEȚI PUȚINĂ SARE, DE GUST, DAR SĂ NU EXAGERAȚI, DACĂ DORIȚI SĂ ÎL SERVIȚI CU SOS SOIA, ACESTA ESTE DEJA SĂRAT, SĂ NU AVEȚI SURPRIZE!
Pas 11
ȘI GATA OREZUL CANTONEZ!
O BUNĂTATE! AICI ALĂTURI DE SOSUL SOIA!
Pas 12
NOI L-AM SERVIT CU UN SOS DIN CARNE DE PUI ȘI LEGUME, TOT REȚETĂ CHINEZEASCĂ.
VĂ UREZ POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
1 kg
(APROXIMATIV)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Sursă:
PRIETENA MEA CHEN