Ingrediente
●
Porumb boabe
1 buc
conserva
●
Piper macinat
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
1. Pregatim ingredientele necesare.
Pas 2
2. Se amesteca faina cu oul,sarea si piperul. ATENTIE: sare si piper trebuie cate 0,25 ( un sfert) de lingurita,dar nu am reusit nicicum sa scriu asa la ingrediente. Trebuie sa fie ca o smantana mai groasa. Apoi se adauga si boabele de porumb scurse.Am pozat si cu porumbul, dar a iesit neclara.
Pas 3
Se incinge f. bine ulei intr-o tigaie si se pun 2-3 linguri-depinde cat de mare doriti sa fie snitelul- din compizitie.Si apasati putin sa fie turtit "snitelul." Reteta originala e cu ulei de palmier, dar eu am facut cu de floarea soarelui.
Pas 4
Lasati pana se rumeneste pe o parte,aprox.4 min,apoi intoarceti pe cealalta.
Pas 5
Si gata. Se poate manca ca atare, cu o salata,( piure de spanac ,asa am vazut) sau orice garnitura va place. Din aceasta cantitate mie mi-ai iesit 5 buc, dar depinde de marimea care -o doriti. Ale mele au fost destul de mari,cam cat o palma.
Va doresc POFTA BUNA !
Cantitate:
5 buc
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)
Sursa: