Ingrediente
●
Porumb boabe
1 buc
conservă
●
Piper măcinat
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
1. Pregătim ingredientele necesare.
Pas 2
2. Se amestecă făina cu oul, sarea și piperul. ATENȚIE: sare și piper trebuie câte 0,25 (un sfert) de linguriță, dar nu am reușit nicicum să scriu așa la ingrediente. Trebuie să fie ca o smântână mai groasă. Apoi se adaugă și boabele de porumb scurse. Am pozat și cu porumbul, dar a ieșit neclară.
Pas 3
Se încinge foarte bine ulei într-o tigaie și se pun 2-3 linguri - depinde cât de mare doriți să fie șnițelul - din compoziție. Și apăsați puțin să fie turtit "șnițelul." Rețeta originală e cu ulei de palmier, dar eu am făcut cu de floarea-soarelui.
Pas 4
Lăsați până se rumenește pe o parte, aprox. 4 min, apoi întoarceți pe cealaltă.
Pas 5
Și gata. Se poate mânca ca atare, cu o salată, (piure de spanac, așa am văzut) sau orice garnitură vă place. Din această cantitate mie mi-au ieșit 5 bucăți, dar depinde de mărimea care o doriți. Ale mele au fost destul de mari, cam cât o palmă.
Vă doresc POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
5 buc
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)
Sursă: