Ingrediente
●
Dovlecel verde
4 buc
4 Jumătăți
●
Ceapă
1 buc
Jumătate de ceapă
●
Ardei
1 buc
2 jumătăți fără semințe
●
Frunze de usturoi
2 buc
●
Frunze de pătrunjel
3 buc
●
Condimente diverse
4 g
Vezi pasul 6
●
Mărar
4 g
Mărarul dă un gust mai aromat
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Acestea sunt toate ingredientele care trebuie să le aveți pe masă P.S Rețeta nu necesită apă!
Pas 2
Tocați ingredientele (în afară de dovlecel) și le puneți într-o tigaie cu ulei
Pas 3
(Optional) Tocați jumătate de ardei iute și puneți-l în tigaie pentru a da gust mai picant
Pas 4
Puneți tigaia pe foc și adăugați sare și puțin zahăr, apoi amestecați
Pas 5
Radeți dovleceii și adăugați-i în tigaie, apoi amestecați
Pas 6
Adăugați piper, curry, condiment de pui și condiment de legume
Pas 8
Puneți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute sau până când iese zeama din dovlecei
Pas 9
Aici descrierea pasului. Ignoră dacă ai terminat.
Pas 10
După ce iese zeama, dovlecelul e gata să fie servit ca garnitură! Poftă Bună! 
Cantitate:
4 portii
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
25 min
Data publicării: