Dovlecel Sotat cu Legume

Dovlecel Sotat cu Legume

Este o reteta foarte usoara, este buna servita ca garnitura pe langa orez si carne

Ingrediente

Dovlecel verde
4 buc
4 Jumatati
Rosie
1 buc
Ceapa
1 buc
Jumatate de Ceapa
Ardei
1 buc
2 Jumatati fara seminte
Frunze de ceapa
4 buc
Frunze de usturoi
2 buc
Frunze de telina
5 buc
Frunze de patrunjel
3 buc
Condimente diverse
4 g
Vezi pasul 6
Marar
4 g
Mararul da un gust mai aromat

Pasi de urmat

Pas 1

Acestea sunt toate ingredientele care trebuie sa le aveti pe masa P.S Reteta nu necesita apa!

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 1
Pas 2

Tocati ingredientele (in afara de dovlecel) si le puneti intr-o tigaie cu ulei

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 2
Pas 3

(Optional) Tocati jumatate de ardei iute si punetil in tigaie pentru a da gust mai picant

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 3
Pas 4

Puneti tigaia pe foc si adaugai sare si putin zahar, apoi amestecati

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 4
Pas 5

Radeti dovleceii si adaugatii in tigaie, apoi amestecat

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 5
Pas 6

Adaugati Piper,Curry,Condiment de Pui si condiment de legume

 

 

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 6
Pas 8

Puneti capacul si lasati sa dinstuie 5 minute ori pana cand iese zeama din dovlecei

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 8
Pas 9
Aici descrierea pasului. Ignora daca ai terminat.
Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 9
Pas 10

Dupa ce iese zeama, dovleceul e gata sa fie servit ca garnitura! Pofta Buna! 

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 10

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 portii
Timp de preparare: 25 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 25 min
Data publicarii:
Colectii: Garnituri, Legume

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

CostinDRAGHIA332
Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) 29 Jun 2017, 20:26

Toate ca toate dar de ce Delikat ?!?

lena
Elena (lena) Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) 29 Jun 2017, 20:32

Reteta nu-mi apartine, si eu nu sunt de acord dar cum prefera fiecare...

StelaPopescu721
StelaPopescu721 Elena (lena) 04 Jul 2017, 13:11

Sa nu creada cineva ca ma sponsorizeaza 

StelaPopescu721
StelaPopescu721 Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) 04 Jul 2017, 13:01

Am scris Deklikat pentru ca multi zic condimentului de legume doar Delikat pentru ca nu exista prea multe branduri, Mai sunt si Mirodenia si altele, insa Delikat gasesti la orice magazin

CostinDRAGHIA332
Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) StelaPopescu721 04 Jul 2017, 15:46

Nu m-am facut inteles...personal n-am nimic cu firma Delikat. Mai sus, cind am intrebat de ce Delikat? m-am referit la intreaga gama de produse intens chimizate (si sarate) ce se regasesc (asa cum bine a remarcat si d-na Popescu) sub denimirea generica Delikat. Ideea este de ce n-am putea rijgii un pic de morcov, telina, radacini de pastirnac, partunjel (de preferat luate din piata, de la tarani) in loc de foarte comodul praf ticalos.  Tocmai aici e drama : "...insa Delikat gasesti la orice magazin".  Sper ca nu se supara nimeni daca fac apologia unui gatit cit mai natural, mai sanatos.

StelaPopescu721
StelaPopescu721 Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) 04 Jul 2017, 18:25

Adevarat, insa eu personal nu am gradina insa stiu persoane care au si isi fac propile condimente, o zi buna 

StelaPopescu721
StelaPopescu721 Costin DRAGHIA (CostinDRAGHIA332) 04 Jul 2017, 18:26

Ori luate de la tarani... propile condimente... trebuie sa incerc asta! Multumesc mult!