Ingrediente
●
Piper negru
1 lingurita
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
●
Mărar verde
1 buc
legătură
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se curăță, se spală și se taie cuburi mari cartofii. Se fierb în apă sărată cu foile de dafin.
Pas 2
Între timp se taie kaiserul.
Pas 3
După ce s-au fiert cartofii, se scurg de apă, se amestecă cu kaiserul tăiat. Se adaugă piper, sare și usturoi granulat după gust. Se amestecă atent să nu se desfacă cartofii.
Pas 4
Se rade cașcaval deasupra. Se presară mărarul mărunțit.
Pas 5
Se pune la cuptor pentru aprox. 20 min până se topește și se rumenește un pic cașcavalul.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)