Ingrediente
●
Ulei
300 ml
pentru prăjit cartofii
●
Sare
1 lingurita
după gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiÈ›i.
3
Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.
4
Într-un castronel, batem ouăle cu puÈ›ină sare cu o furculiță.
5
Când cartofii sunt prăjiÈ›i, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, aÈ™a cum fac eu).
6
Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.
7
Amestecăm cu 2 furculiÈ›e de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.
8
Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie È™i servim cu mare poftă. PuteÈ›i rade È™i puÈ›ină brânză/caÈ™caval peste ei cât sunt fierbinÈ›i sau puteÈ›i servi cu ceva legume/murături.
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
35 min
Data publicarii: