Cartofi cu ou

Cartofi cu ou

Un deliciu! Cartofi prăjiÈ›i È™i amestecaÈ›i apoi cu ouă! Merg cu o salată de legume ori cu branză/caÈ™caval. Asta dacă nu vreÈ›i să puneÈ›i lângă ei vreun sniÈ›el! Au un gust special! Merită încercaÈ›i! Poftă bună!

Ingrediente

Cartofi
2 buc
Oua
2 buc
Ulei
300 ml
pentru prăjit cartofii
Sare
1 lingurita
după gust

Pasi de urmat

1

Curățăm cartofii.


2

Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiÈ›i.


3

Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.


4

Într-un castronel, batem ouăle cu puÈ›ină sare cu o furculiță.

 

5

Când cartofii sunt prăjiÈ›i, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, aÈ™a cum fac eu).


6

Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.


7

Amestecăm cu 2 furculiÈ›e de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.


8

Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie È™i servim cu mare poftă. PuteÈ›i rade È™i puÈ›ină brânză/caÈ™caval peste ei cât sunt fierbinÈ›i sau puteÈ›i servi cu ceva legume/murături.


Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 buc (porții)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 35 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nina-Andreea
Nina-Andreea 07 Mar 2012, 20:47

I-am preparat din nou, de data asta pentru fratele meu! Adică porție dublă!

Poza mea pentru reteta: