Cartofi cu ou

Cartofi cu ou

Un deliciu! Cartofi prăjiți și amestecați apoi cu ouă! Merg cu o salată de legume ori cu branză/cașcaval. Asta dacă nu vreți să puneți lângă ei vreun snițel! Au un gust special! Merită încercați! Poftă bună!

Ingrediente

Cartofi
2 buc
Oua
2 buc
Ulei
300 ml
pentru prăjit cartofii
Sare
1 lingurite
după gust

Pasi de urmat

1

Curățăm cartofii.


2

Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiți.


3

Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.


4

Într-un castronel, batem ouăle cu puțină sare cu o furculiță.

 

5

Când cartofii sunt prăjiți, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, așa cum fac eu).


6

Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.


7

Amestecăm cu 2 furculițe de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.


8

Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie și servim cu mare poftă. Puteți rade și puțină brânză/cașcaval peste ei cât sunt fierbinți sau puteți servi cu ceva legume/murături.


Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 2 bucati (porții)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 35 min
Data publicarii:

Comentarii

Nina-Andreea
Nina-Andreea 07 mar 2012, 20:47

I-am preparat din nou, de data asta pentru fratele meu! Adică porție dublă!

Poza mea pentru reteta: