Ciuperci Pleurotus pane
rețeta postată de Elena (Ellena)
O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!
Astăzi chiar nu am avut timp să gătesc și rapid am făcut ciuperci pane!
Ingrediente
●
Ciuperci pleurotus
1 kg
●
Ouă
2 buc
chiar și trei puteți folosi, depinde de cantitatea de ciuperci
●
Ulei de floarea-soarelui
200 ml
pentru prăjit
●
Făină albă
50 g
plus, minus la cantitatea de făină, compoziţia nu trebuie să fie prea subţire
●
Piper
1 lingurita
și mai puţin de o linguriţă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Am pregătit ingredientele.
Pas 2
Ciupercile se curăță, se spală bine și se opăresc puțin.
După ce s-au înmuiat, se scot și se pun la scurs!
Atenție, trebuie să fie scurse bine de apă!
Pas 3
Am preparat compoziția pentru pane: într-un castron am pus 2 ouă, făină, sare și piper. Apoi le-am bătut bine cu furculița.
Pas 4
Se ia câte o ciupercuță și se pune în compoziție, le întorceam pe ambele părți să se prindă bine compoziția de ciupercuță.
Pas 5
Apoi punem la prăjit ciupercile într-o tigaie cu ulei.
Se prăjesc pe ambele părți!
Pas 6
Se servesc calde sau reci!
Se pot servi cu maioneză!
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)