Apertiv ''Pinguini''
reteta postata de Elena (Ellena)
Un aperitiv simplu de facut si de efect pentru orice masa festiva!
Puteti orna cu ei salata de beof sau pur si simplu se pot servi ca aperitiv!
Ingrediente
●
Masline negre, fara samburi
1 buc
o cutie
●
Scobitori
10 buc
depinde cati pinguini vreti sa faceti
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cu numai 3 ingrediente vom face minunati pinguini.
Pas 2
Morcovul se curata si se taie rondele.
Pas 3
Din rondele taiem cu cutitul in foma de "V" sa obtinem piciorusele pinguinilor si din "V" obtinut vom face si cioculetul pinguinilor.
Pas 4
Tot din rondele vom face palarioarele.
Cateva feliute trebuie sa fie taiata mai subtiri si mai mari si altele mai mici si mai grosute.
Pas 5
Fiecare maslina in parte se decupeaza cu atentie si se umple cu crema de branza.
Obtinem corpul pingunilor.
Pas 6
Apoi luam alte masline si le crestam putin si le punem cioculete.
Iar ochisori in facem din branza sau maioneza.
Am facut si capul pinguinilor.
Pas 7
Fixam maslina-cap si maslina trunchi cu ajutorul scobitoarei si o infigem in rondeaua de morcov adica in picioruse.
Ii punem si palarioarele.
Si am format o armata de pinguini :)
Pas 8
O ultima poza cu pinguini mei de la polul nord :D
Pofta Buna!
Cantitate:
10 buc
(10-15 buc cate doriti)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)
Sursa: