Ingrediente
●
Lapte batut/iaurt/chefir
500 ml
●
Busuioc uscat
4 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Faina se amesteca cu sarea, zaharul si busuiocul.
Pas 2
Dupa ce s-au amestecat ingredientele uscate adaugam oul si drojdia topita in laptele batut.
Pas 3
Framantam bine pana nu se mai lipeste aluatul de mana. Adaugam uleiul si framantam pana se incorporeaza.
Pas 4
Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul aluatul, in jur de 1 ora. Punem aluatul intr-un vas yena uns cu unt si-l coacem la foc mediu timp de 20-30 minute.
Cantitate:
1 kg
(paine)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: