Ingrediente
●
Pastă de tomate
2 linguri
●
Busuioc uscat
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Tăiem bagheta feliuțe subțiri. Se taie mai bine dacă nu este tocmai proaspătă și cu un cuțit zimțat.
Pas 2
Topim bucățica de margarină (sau puteți folosi ulei de măsline) peste care punem pasta de tomate.
Pas 3
Adăugăm busuioc, sare, cățeii de usturoi zdrobiți și amestecăm bine totul.
Pas 4
Cu acest sos ungem fiecare feliuță de baghetă.
Pas 5
Le așezăm frumos în tavă și le băgăm la cuptor timp de vreo 10 minute să se usuce (prăjească), dar să nu se ardă.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
2 buc
(tăvi)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: