Ingrediente
●
Pasta de tomate
2 linguri
●
Busuioc uscat
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Taiem bagheta feliute suptiri. Se taie mai bine daca nu este tocmai proaspata si cu un cutit zimtat.
Pas 2
Topim bucatica de margarina (sau puteti folosi ulei de masline) peste care punem pasta de tomate.
Pas 3
Adaugam busuioc, sare,cateii de usturoi zdrobiti si amestecam bine totul.
Pas 4
Cu acest sos ungem fiecare feliuta de bagheta.
Pas 5
Le asezam frumos in tava si le bagam la cuptor timp de vreo 10 minute sa se usuce (prajeasca), dar sa nu se arda.
POFTA BUNA!
Cantitate:
2 buc
(tavi)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: