Bake Rolls de casă

Bake Rolls de casă

Se fac foarte ușor, sunt foarte bune și ne facem și noi că mâncăm bake rolls, că decât să mâncăm de prin punguțele astea din comerț care sunt numai E-uri și îngrașă ca naiba. Plus că le putem consuma foarte bine ca și crutoane la supe/ciorbe.

Ingrediente

Pâine (baghetă)
1 buc
   
Rama maestro
60 g
   
Pastă de tomate
2 linguri
   
Usturoi (cățeii)
3 buc
   
Busuioc uscat
1 lingurita
   
Sare
5 g
   

Pași de urmat

Pas 1

Tăiem bagheta feliuțe subțiri. Se taie mai bine dacă nu este tocmai proaspătă și cu un cuțit zimțat.

Bake Rolls de casă - Pas 1
Pas 2

Topim bucățica de margarină (sau puteți folosi ulei de măsline) peste care punem pasta de tomate.

Bake Rolls de casă - Pas 2
Pas 3

Adăugăm busuioc, sare, cățeii de usturoi zdrobiți și amestecăm bine totul.

Bake Rolls de casă - Pas 3
Pas 4

Cu acest sos ungem fiecare feliuță de baghetă.

Bake Rolls de casă - Pas 4
Pas 5

Le așezăm frumos în tavă și le băgăm la cuptor timp de vreo 10 minute să se usuce (prăjească), dar să nu se ardă.

        POFTĂ    BUNĂ!

Bake Rolls de casă - Pas 5

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 buc (tăvi)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Data publicării:
Colecții: Pâine și altele

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!