Ingrediente
●
Boia ardei dulce
1 lingurita
●
Piper negru, sare
2 g
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pennele se fierb și se scurg bine.
Pas 2
Kaizerul se prăjește puțin în ulei, adăugându-se apoi ceapa tăiată și morcovul ras.
Pas 3
După ce s-au muiat legumele adăugăm sucul de roșii și lăsăm să fiarbă 15 minute.
Pas 4
Când este gata adăugăm pennele, boiaua de ardei, piperul negru, sarea și cimbrul.
Pas 5
Amestecăm bine și punem compoziția în două tăvi de pizza sau de prăjitură. Punem un strat de compoziție și unul sau două de brânză și șuncă presată (tăiată cuburi).
Pas 6
Pe ultimul strat batem două ouă și amestecăm cu brânza de burduf și întindem pe toată suprafața. Lăsăm la cuptor până se coace oul de deasupra.
Se servește călduță!
Cantitate:
4 buc
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
80 min
Data publicării: