Omletă rapidă

A
Omletă rapidă

O rețetă simplă de omletă dedicată în special debutanților în ale bucătăriei.

Ingrediente

Ouă
4 buc
   
Muștar
1 lingura
   
Ciuperci
4 buc
   
Șuncă de pui
50 g
   
Caș de oaie
50 g
   
Sare, piper alb
2 g
după gust

Pași de urmat

Pas 1

Ciupercile se curăță de coajă, se spală și feliate se pun la prăjit în 2 linguri de ulei


Omletă rapidă - Pas 1
Pas 2

Ouăle se bat bine împreună cu muștarul

Omletă rapidă - Pas 2
Pas 3

Adăugăm cașul ras pe răzătoarea mare.

Omletă rapidă - Pas 3
Pas 4

Adăugăm și șunca de pui tăiată felii subțiri și apoi cuburi mici.

Omletă rapidă - Pas 4
Pas 5

Condimentăm cu sare și piper alb după gust.


Omletă rapidă - Pas 5
Pas 6

Turnăm aluatul obținut peste șunca topită în ulei. Nu vă speriați dacă prin topirea cașului gras de oaie, omleta "se rupe". Este normal!

Când omleta începe să se rumenească la margini tăiați omleta cu paleta de lemn în patru și întoarceți pe rând fiecare parte. După ce ați întors-o lăsați-o un minut și apoi închideți focul. După 2-3 minute puteți să o mutați în farfurie și să o serviți.

Omletă rapidă - Pas 6

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 buc
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 15 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Cori
Cori 14 Jan 2012, 19:45

Foarte bune omletele , la orice ora le-as manca si cu cat mai multe ingrediente.

Cori
Cori 14 Jan 2012, 19:46

A, am uitat poza...

Poza mea pentru rețetă: