Ingrediente
●
Sare, piper alb
2 g
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ciupercile se curăță de coajă, se spală și feliate se pun la prăjit în 2 linguri de ulei
Pas 2
Ouăle se bat bine împreună cu muștarul
Pas 3
Adăugăm cașul ras pe răzătoarea mare.
Pas 4
Adăugăm și șunca de pui tăiată felii subțiri și apoi cuburi mici.
Pas 5
Condimentăm cu sare și piper alb după gust.
Pas 6
Turnăm aluatul obținut peste șunca topită în ulei. Nu vă speriați dacă prin topirea cașului gras de oaie, omleta "se rupe". Este normal!
Când omleta începe să se rumenească la margini tăiați omleta cu paleta de lemn în patru și întoarceți pe rând fiecare parte. După ce ați întors-o lăsați-o un minut și apoi închideți focul. După 2-3 minute puteți să o mutați în farfurie și să o serviți.
Cantitate:
2 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: