Ingrediente
●
Lasagna cu ou barilla
300 g
●
Faina alba
4 linguri
pt sos
●
Lapte integral de vaca
750 ml
pt sos
●
Sare, piper alb
2 g
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
In 50 ml ulei prajim faina de grau si treptat adaugam laptele mestecand continuu. La final condimentam cu sare si piper dupa gust. Obtinem astfel sosul alb pentru lasagna.
Pas 3
Foiel de lasagna le lasam 5 minute la muiat in apa calduta.
Pas 4
Intr-un vas yena uns cu unt punem un strat de foi de lasagna, un strat de sos alb. Presaram apoi un strat de sunca de pui, kaiserul si branza feta - toate taiate cuburi mic. Se adauga astfel 3 straturi.
Pas 5
Stratul de deasupra este uns bine cu sos alb. Se pune la cuptor la foc mic timp de 40 de minute.
Pas 6
Dupa 40 de mintue scoatem lasagna si o presaram deasupra cu cascaval ras pe razatoarea mare. Punem la cuptor pentru inca 5 - 10 minute (cat sa se topeasca cascavalul) si inchidem. Lasam sa se odihneasca 15 minute si o servim calduta. Obligatoriu cu un vin alb, demisec!
Pas 7
Cum o scoatem din tava? Taiem felii mari si ne ajutam de una sau doua palete.
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: