Ingrediente
●
Carne tocata vita
700 g
Pot fi facute din orice fel de carne tocata: de vita, de pui sau de porc.
●
Oua
3 buc
1 ou se adauga in carne, iar celelalte 2 se folosesc la prajit.Tot un ou se poate pune si la o cantitate mai mica de carne tocata, doar veti varia cantitatea de paine folosita
●
Ulei
100 ml
de preferat, de palmier
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
La carnea tocata adaugam un ou, feliile de paine muiate in apa si scurse bine,ceapa taiata foarte-foarte marunt,(daca tocati carnea acasa, dati si ceapa prin masina de tocat).Eu prefer sa dau ceapa taiata in bucati mici prin presa de usturoi.
Pas 3
Mai adaugati sare si piper dupa gust si amestecati foarte bine
Pas 5
Bateti cu furculita cele 2 oua si pregatiti faina
Pas 7
apoi prin faina si le puneti la prajit
Pas 8
Le intoarceti si pe partea cealalta
Pas 9
Le scoateti pe un prosop absorbant si le serviti calde sau reci cu garnitura pe care o preferati.Pofta buna!
Cantitate:
800 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: