Ardei copti cu smantana

A
Ardei copti cu smantana

Aceasta reteta o pregatesc vara cu ardeii proaspeti si iarna cu ardeii congelati. Daca ai preparat-o odata cu siguranta o vei face si a doua oara!

Ingrediente

Ardei rosii capia
2 kg
Smantana
500 g
Faina grau
2 linguri
Sare, piper alb
2 g
dupa gust
Patrunjel verde
1 buc
legatura
Ulei
50 ml

Pasi de urmat

1

Ardeii se coc pe jar si se curata de coaja.

2

Se taie felii de 20-30 cm si se pun la prajit in 50 ml de ulei.

3

Amestecam smantana cu faina alba si punem peste ardei.

4

Mestecam continuu pana se leaga faina. Adaugam sarea, piperul si patrunjelul. Mestecam bine si lasam sa se odihneasca cu capac deasupra timp de 5-10 minute.

5

Servim calzi cu mamaliguta!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Colectii: Garnituri

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !