Ingrediente
●
Ceapa verde
3 buc
O legatura
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Sare,piper
1 lingurita
Dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ficatul de vita se spala bine, se usuca si se taie in fasii de circa 1 cm grosime. Apoi se condimenteaza si se pune pe o tava unsa cu ulei. Se tine la cuptor aproximativ 15 min. la 180*C.
Pas 2
In acest timp, ciupercile se curata, se spala si se taie in bucati medii. Intr-o tigaie turnati putin ulei si adaugati ciupercile.
Pas 3
In timnp ce se prajesc ciupercile, se taie rosiile, ceapa verde si ghimbirul (E de dorit sa taiati ghimbirul in bucati mai mari, ca sa-l scoateti dupa ce este gata mancarea). Cand au scazut ciupercile, adaugati rosiile, ceapa si ghimbirul.
Pas 4
Aproximativ, dupa 15 min. la legumele scazute adaugati ficatul si vinul alb. Se condimenteaza, se pune capacul si se mai tine circa 10 min. la foc mic.
Pas 5
Se serveste fierbinte.
Enjoy!
Cantitate:
700 g
(5 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
35 min
Data publicarii: