Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Nuca taiata marunt
100 g
●
Miez de seminte floarea soarelui
2 linguri
●
Esenta de rom
1 lingura
●
Coaja de lamaie rasa
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol punem untul și îl batem bine cu mixerul, apoi adăugăm treptat zahărul, esența de rom, coaja de lămâie și ouăle unul câte unul și amestecăm bine. Oprim mixerul. Separat amestecăm făina cu praful de copt și le turnăm în bol, apoi fulgii de ovăz și toate ingredientele rămase. Amestecăm pentru început cu o spatulă, după care frământăm cu mâna, chiar dacă este totuși moale, nu este o cocă. Acest aluat îl turnăm pe 2 bucăți de folie de plastic și obținem 2 suluri care se țin o oră la frigider.
Pas 2
După acest timp desfacem folia, tăiem felii de 1-2 cm grosime și le punem în tavă pe hârtie de copt. Se ornează pe deasupra după preferință.
Pas 3
Se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru vreo 20 de minute.
Cantitate:
3 buc
(tăvi)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
100 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)