Ingrediente
●
Ciuperci
400 g
de preferat cât mai mici
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ciupercile de dimensiuni cat mai mici se spala bine.
Pas 2
Se aseaza intr-un vas cu apa si sare si se pun la fiert.
Pas 3
Se lasa sa fiarba timp de 8-10 minute si apoi se scot din vas si se pun la scurs.
Pas 4
Ouale se bat spuma impreuna cu mustarul si sarea
Pas 5
Se incorporeaza treptat faina.
Pas 6
Se omogenizeaza bine si daca mai sunt cocoloase se poate adauga o lingura de apa minerala
Pas 7
Ciupercile se trec prin faina de grau si apoi prin aluat
Pas 8
Se pun la prajit una cate una intr-o tava cu ulei incins.
Pas 9
Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Pas 10
Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)