Ingrediente
●
Zahăr pudră
300 g
plus 3-4 linguri pentru ornat
●
Praf de copt
10 g
un pliculeț
●
Compot de fructe (vișine, cireșe, piersici, etc.)
1 buc
un borcan mare
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele, după ce am scurs bine fructele din compot.
Pas 2
Frecăm ouăle cu zahărul pudră cu ajutorul unui tel până devin o spumă mai albicioasă.
Pas 3
Adăugăm uleiul în reprize, continuând să amestecăm.
Pas 4
Urmează laptele și făina (în care am pus praful de copt) în reprize, până se termină.
Pas 5
Compoziția astfel obținută o turnăm într-o tavă de cuptor în care am pus hârtie de copt.
Pas 6
Pornim cuptorul. Așezăm fructele pe care le-am ales (eu vișine) pe toată suprafața tăvii, fără a le apăsa în aluat. Băgăm prăjitura la cuptor la foc mic spre mediu pentru 35 de minute.
Pas 7
Scoatem tava și o lăsăm să se răcorească 5-10 minute. O ornăm apoi cu zahăr pudră.
Pas 8
După ce s-a răcit, se taie feliuțe și se servește cu măsură și cu poftă!
Cantitate:
1 buc
(36 felii pătrate)
Timp de preparare:
65 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
35 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)