Ingrediente
●
Sare
1 lingurita
dupa gust!
●
Ulei de masline
1 lingura
●
Praf de curry
1 lingura
●
Ciuperci albe proaspete
500 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cus cus-ul se fierbe in proportie de 1:1 cu apa. Deci o unitate apa, si una de cus cus.
Pas 2
Puneti la fiert 1 pahar de apa, In aceasta apa puneti sarea, uleiul si curry.
Pas 3
Cand incepe sa fiarba apa, puneti cus cus-ul, amestecati si stingeti focul. Lasati 10 min sa se umfle bine.
Pas 4
Rupem coditele de la ciuperci. Le tocam cat mai marunt, iar palarioarele le taiem cat mai subtire.
Pas 5
Ardeiul il tocam cubulete mici, la fel si ceapa.
Pas 6
Inabusim ceapa si ardeiul gras in ulei.
Pas 7
Cand s-au inmuiat adaugam ciupercile. Acoperim oala cu un capac si lasam sa se inmuaie ciupercile si apoi sa se evapore lichidul pe care l-au lasat. Adaugam si cateva linguri piure de rosii. Potrivim de sare si piper.
Cantitate:
100 g
(cus cus)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii: