Ingrediente
●
Pungă pentru copt
1 buc
●
Ulei de măsline
3 linguri
●
Rozmarin
5 buc
(ace, firicele)
●
Cimbru, busuioc, oregano
2 lingurite
●
Sare, piper, boia dulce
2 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim toate legumele, le curățăm și le spălăm. Cartofii îi tăiem pe lungime, bucăți ceva mai groase.
Pas 2
Tăiem, după cum se vede, țelina cuburi, usturoiul felii și ceapa bucăți.
Pas 3
Tăiem și morcovii rondele.
Pas 4
Punem toate aceste legume în punga pentru copt, împreună cu uleiul, vinul, apa, condimentele și închidem punga la gură cu clipsul acela special. Agităm punga, astfel încât să se amestece bine totul, apoi o punem într-o tavă și o înțepăm cu o scobitoare în 4-5 locuri. Băgăm tava în cuptorul preîncălzit, cam pentru 30 de minute.
Pas 5
După ce considerați că s-au pătruns de ajuns, opriți focul. Mare atenție la aburul fierbinte care iese când tăiați punga.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării: