Ingrediente
●
Punga pentru copt
1 buc
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Rozmarin
5 buc
(ace, firicele)
●
Cimbru, busuioc, oregano
2 lingurite
●
Sare,piper,boia dulce
2 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim toate legumele, le curatam si le spalam. Cartofii ii taiem pe lungime, bucati ceva mai groase.
Pas 2
Taiem, dupa cum se vede, telina cuburi, usturoiul feliute si ceapa bucati.
Pas 3
Taiem si morcovii rondele.
Pas 4
Punem toate aceste legume in punga pentru copt, impreuna cu uleiul, vinul, apa, condimentele si inchidem punga la gura cu clipsul acela special. Agitam punga, astfel incat sa se amestece bine totul, apoi o punem intr-o tava si o intepam cu o scobitoare in 4-5 locuri. Bagam tava in cuptorul preincalzit, cam pentru 30 de minute.
Pas 5
Dupa ce considerati ca s-au patruns de ajuns, opriti focul. Mare atentie la aburul fierbinte care iese cand taiati punga.
POFTA BUNA!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii: