Mancare de linte

A
Mancare de linte

O "colega de suferinta" de pe un forum cu o cu totu alta tematica mi-a dat ideea acestei mancari rapide si gustoase. Nu stiam ce trebuie sa iasa la final, dar sper ca am ajuns la rezultatul scontat. Eu am fost incantata de arome.

Eu am facut cam cu ce si cat am avut in casa (lintea si ciupercile erau niste ramasite). In reteta sugerata aparea si un patrunjel, dar cum a fost lipsa la apel l-am inlocuit cu un dovlecel ratacit prin frigider. Pe parcurs mi-a venit ideea imbunatatirii gustului si cu niste galbiori uscati

Ingrediente

Linte rosie
200 g
Ardei capia rosu
1 buc
Dovlecel
1 buc
Morcovi
2 buc
Ciuperci
250 g
Galbiori uscati
2 linguri
Busuioc uscat
1 lingurite
Oregano
1 lingurite
Rozmarin
1 lingurite
Chili
1 lingurite
Piper, sare
1 lingurite
Ulei de masline
2 linguri

Pasi de urmat

1

Pregatim ingredientele

2

Spalam, curatam si taiem legumele.

3

Morcovii i-am maruntit pentru prima data cu Turbo Chef si mi-a placut cum au iesit.

4

Intr-o tigaie mare/wok se incinge uleiul si se calesc legumele (ardeiul, ciupercile, dovlecelul, morcovii)

5

Se acopera cu apa si se lasa sa inceapa sa fiarba

6

Cand fierbe, se adauga lintea si se lasa pana fierbe.

Mi-am adus aminte ca am in camara galbiorii si am adaugat repede si din ei

7

La final se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano, rozmarin, ardei iute etc , dupa gust

8

Gata

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !