Grătar cu dovlecei

Grătar cu dovlecei

Grătar să fie, fie legume, fie carne. Dar împreună, le stă mult mai bine!

Ingrediente

Carne de pui
2 buc
sau de porc, oricare preferați
Dovlecel
2 buc
   
Condimente
4 linguri
orice preferați
Ulei
1 lingura
   

Pași de urmat

Pas 1

Bucățile de carne se ung cu ulei, piper negru, rozmarin proaspăt sau uscat și se lasă la marinat în frigider pentru cel puțin 15 minute, până preparăm dovleceii.

Grătar cu dovlecei - Pas 1
Pas 2

Dovleceii tăiați felii se condimentează și ei cu mirodeniile care ne plac (eu am folosit mirodenii indiene, o combinație interesantă între cardamom, piper negru, cuișoare)

Grătar cu dovlecei - Pas 2
Pas 3

Coacem dovleceii la grătar.

Grătar cu dovlecei - Pas 3
Pas 4

Când sunt gata dovleceii, îi presărăm cu sos de soia și susan.

Grătar cu dovlecei - Pas 4
Pas 5

Sunt gata de servit.

Grătar cu dovlecei - Pas 5
Pas 6

Coacem obișnuit carnea pe grătar și o tăiem felii. Am adăugat la servit castraveți murați, roșii, muștar.

Grătar cu dovlecei - Pas 6

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 buc (2 porții)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 45 min
Data publicării:

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!