Mușchiuleț de porc tras în unt

Mușchiuleț de porc tras în unt

Din câte am auzit, cea mai bună alegere în materie de carne de porc este mușchiul file, după cum spun medicii conține foarte puțină grăsime, ceea ce înseamnă că nu ne crește colesterolul. Să sperăm că așa e ... Și servită cu o salată cred că e foarte bine.

Ingrediente

Muschiulet de porc
1 buc
   
Unt
100 g
   
Cimbru uscat
1 lingurita
   
Sare
4 g
   

Pași de urmat

Pas 1

Spălăm carnea și o tăiem bucățele de mărime potrivită.

Mușchiuleț de porc tras în unt - Pas 1
Pas 2

Punem o tigaie pe foc în care topim untul.

Mușchiuleț de porc tras în unt - Pas 2
Pas 3

Adăugăm bucățile de mușchi și apoi punem vreo 3 linguri de apă și îl lăsăm la foc mic să se pătrundă încet.

Mușchiuleț de porc tras în unt - Pas 3
Pas 4

Presărăm și cimbrul pentru o aromă deosebită și sare după gust. După ceva timp apa se va evapora, iar carnea se va rumeni frumos.

    POFTĂ  BUNĂ !

Mușchiuleț de porc tras în unt - Pas 4

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 buc (porții)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Data publicării:
Colecții: Mancaruri cu CARNE, Porc

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!