Ingrediente
●
Ciuperci champinion
300 g
●
Marar verde
1 buc
(legatura)
●
Rosii cuburi din conserva
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatam si spalam legumele. Ceapa o taiem marunt, iar morcovii ii dam pe razatoare.
Pas 2
Punem ceapa la calit intr-o tigaie incinsa impreuna cu uleiul. Adaugam morcovul ras si le calim pentru 7-8 minute.
Pas 3
Ciupercile spalate bine le tocam la robot sau la masina de tocat.
Pas 4
Adaugam la calit si orezul bine spalat si 100 ml apa.
Pas 5
Condimentam cu cimbru, putina sare si dupa 10 minute oprim focul si lasam la racit.
Pas 6
Pregatim ardeii pe care ii curatam si ii spalam.
Pas 7
Intr-un vas mai mare amestecam ciupercile, legumele calite cu orezul, mararul tocat marunt, pulpa de rosii si sare, piper dupa gust.
Pas 8
Cu acest amestec umplem bine fiecare ardei gras in parte. Punem sa fiarba 1L de apa in care adaugam cele 2 cuburi de concentrat de legume, astfel incat sa obtinem o supa.
Pas 9
Ardeii umpluti ii asezam intr-o tava in care turnam supa si ii bagam in cuptorul preincins.
Pas 10
Dupa ce s-au rumenit frumos ii scoatem si ii servim cu smantana si verdeata tocata.
POFTA BUNA!
Cantitate:
11 buc
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
80 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)