Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Zahar pudra
6 linguri
sau 150g de zahăr simplu
●
Faina alba calitate superioara
6 linguri
sau 120g
●
Zeama de lamaie
1 lingurita
●
Coaja de lamaie
1 lingurita
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se separă albușurile de gălbenușuri.
Căpșunile se spală și se lasă să se scurgă de apă, se presară cu puțin zahăr.
Pas 2
Se bat bine gălbenușurile cu zahăr pudră - se adaugă câte o lingură treptat și se bate cu mixerul.
Pas 3
Se bate până se face spumă albă și se dizolvă tot zahărul.
Pas 4
În această compoziție se adaugă făina și se amestecă atent cu o lingură, ca să nu iasă aerul din aluat.
Pas 5
În albușuri se pune zeama de lămâie și coaja de lămâie.
Pas 6
Le bateți spumă tare - dacă întoarceți bolul, să nu curgă.
Pas 7
Incorporați albușurile în gălbenușuri, amestecând atent de sus în jos.
Pas 8
Intr-o tavă de 20x30 se așterne hârtie de copt și se toarnă aluatul, se distribuie uniform și se nivelează.
Pas 9
Căpșunile se pun deasupra aluatului, pe toată suprafața. Nu le adânciți în aluat, aluatul va crește pe lângă ele.
Pas 10
Se pune tava la cuptor, la temperatură medie, până se rumenește. Apoi se scoate din cuptor și se lasă să se răcorească în tavă.
Pas 11
Apoi se porționează și se presară zahăr pudră pe toate bucățile.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(8-10 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (9 voturi)