Triunghiuri cu lămâie și cocos
Un fel de prăjiturele rapide și foarte aromate, în procesul de coacere se separă stratul de nucă de cocos de celelalte și iese ca la Prăjitura Inteligentă - sus un blat aromat și jos sufleu de lămâie.
Se face foarte repede, doar să aveți răbdare să se răcească complet.
Este foarte gustoasă și aromată, a trebuit s-o ascund de Sofia pentru că nu se mai oprea din mâncat....
Ingrediente
●
Faina alba
200 ml
2/3 de pahar
●
Nuca de cocos
50 g
fulgi de nucă răzuiți
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Untul se topește și se lasă puțin la răcorit.
Pas 2
În acest timp se răzuiește coaja de lămâie - aveți grijă să nu atingeți porțiunea albă.
Pas 3
Și se scurge toată zeama din lămâie.
Pas 4
Într-un bol turnați untul topit și restul ingredientelor - amestecați bine cu un tel sau mixer.
Pas 5
Va ieși un aluat destul de lichid, așa și trebuie.
Îl turnați într-o tavă așternută cu hârtie de copt - eu am folosit una de silicon(28cm diametru) și nu am mai așternut-o.
Pas 6
O coaceți la cuptor preîncălzit la 180 grade timp de 40-45 minute.
Pas 7
Lăsați să se răcească complet, tăiați cum vă place - eu le-am făcut triunghiuri.
Pas 8
Și savurați :)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: